Politia federala americana (FBI) a anuntat joi ca ia in calcul posibilitatea deschiderii unei anchete in cazul actorului Brad Pitt, acuzat de catre sotia sa Angelina Jolie ca are un comportament agresiv fata de copii cuplului, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care Angelina a spus ca a intentat divort, scrie AFP.

Intrebat de AFP despre afirmatiile din presa potrivit carora starul de la Hollywood ar fi fost agresiv fata de copiii sai in timpul unei calatorii cu un avion privat, un purtator de cuvant al politiei a declarat ca "FBI aduna faptele si va evalua daca ar trebui sa fie inceputa o ancheta la nivel federal".

Potrivit purtatorului de cuvant, faptele care ar fi avut loc intr-un avion, pot fi investigate de o unitate speciala a politiei federale si nu de catre politia din Los Angeles (LAPD), unde isi au domiciliul Brad Pitt si Angelina Jolie.

Cu cateva ore inainte LAPD a negat ca face o ancheta in acest caz, in timp ce serviciile sociale municipale s-au multumit sa spuna ca nu au fost sursa scurgerilor de informatii in presa.