Bennet Omalu, cunoscutul medic legist care expus encefalopatia traumatica prezenta in creierele jucatorilor decedati din Liga americana de fotbal, a sugerat ca Hillary Clinton ar putea sa fi fost otravita si sugereaza ca in spate s-ar putea afla Kremlinul, scrie Washington Post.

Hillary ClintonFoto: Captura YouTube

Povestea lui Omalu este descrisa in cunoscutul film "Concussion" (Trauma, titlul sub care a fost difuzat in Romania).

Acesta a scris pe Twitter ca recomanda echipei de campanie a lui Clinton, care a acuzat o stare de puternica slabiciune dupa ceremonia de comemorare a atentatelor din 11 septembrie, sa efectueze "o analiza toxicologia a sangelui" fostului secretar de stat.

Dupa aceea, a postat un nou tweet, in care afirma ca nu are incredere in presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si nici in Donald Trump, care si-a exprimat recent admiratia pentru liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a mai fost acuzat ca se afla in spatele otravirii cu poloniu a fostului agent KGB Alexander Litvinenko, care se refugiase la Londra.

Tabara republicana foloseste sanatatea presupus precara a lui Hillary Clinton ca o tema centrala in campania sa electorala.