Indonezianul Cendikiawan Suryaatmadja, in varsta de 12 ani, se grabeste cand vine vorba despre educatia sa. El isi va incepe joi studiul in domeniul fizicii la universitatea canadiana Waterloo, relateaza publicatia austriaca Die Presse. Suryaatmadja este cel mai tanar candidat care a fost vreodata admis la prestigioasa universitate.

Tanarul ar fi unul dintre cei mai bine pregatiti candidati de semestrul acesta, dupa cum a declarat un reprezentant al universitatii pentru postul canadian CTV, citat de Die Presse. "Din punct de vedere academic el este pregatit in totalitate. Trebuie insa sa avem in vedere ca avem de a face cu un baiat de 12 ani", a mai spus acesta.

Conform informatiilor, baiatul urmeaza sa locuiasca impreuna cu tatal sau intr-o locuinta din apropierea campusului universitar. Baiatul a declarat pentru CTV ca este foarte entuziasmat de inceperea studiului si de posibilitatea de a cunoaste oameni noi la universitate. Pe langa cursurile de fizica, el vrea sa mai ia parte si la cele de chimie si de matematica.