Doi oameni si-au pierdut viata duminica iar un al teilea a fost ranit in accidentul unui elicopter care s-a prabusit dupa ce a lovit o linie de transport al energiei electrice in provincia Noul Brunswick din estul Canadei, anunta Agerpres. Elicopterul s-a dezechilibrat dupa ce a atins linia electrica inainte de a se prabusi duminica in jurul orelor 16.00 (19.00 GMT), a explicat Jandarmeria regala a Canadei insarcinata cu ancheta.

Elicopterul a lovit o linie de medie tensiune la Flatlands, in apropiere de Campbellton, in nordul provinciei Noul Brunswick, dupa care a cazut intr-un rau, a anuntat jurnalul local L'Acadie Nouvelle,. cazut privand de electricitate peste 14.000 de locuinte din regiune pana in Quebecul vecin.

Biroul pentru securitatea transporturilor a informat duminica intr-un comunicat ca "luni urmeaza sa fie trimisa o echipa de anchetatori la locul accidentului".

Duminica seara, potrivit datelor companiei de electricitate din Noul Brunswick, peste 2.000 de clienti erau lipsiti in continuare de energie electrica.