Doi membri ai unei familii, veniti sa afle vesti despre o ruda la un spital din Frejus (Var), in regiunea Provence-Alpes-Cote d'Azur (sud-est), au fost raniti cu arme de foc intr-un incident care a avut loc sambata dupa-amiaza in holul spitalului, a anuntat parchetul din Draguignan, relateaza AFP, citat de News.ro.

Cei doi raniti au fost preluati pentru a primi ingrijiri imediat de catre serviciile spitalului, a precizat parchetul, confirmand o informatie dezvaluita de cotidianul Var-Matin.

Potrivit primariei este vorba despre o disputa violenta implicand membri ai unei comunitati de nomazi care locuiesc in apropiere de Frejus.

"O persoana a scos arma si a tras", dupa care a fugit cu o masina, a declarat Julien Laszkiewicz,, directorul Cabinetului primarului David Rachline de la Frontul National (FN, extrema dreapta).

Alte trei persoane au fost ranite usor in timpul incidentului, iar "zgomotul focurilor de arma" a creat o anumita panica in randul persoanelor prezente in zona, a precizat el.

O ancheta a fost deschisa pentru "violente intentionate cu o arma" si a fost incredintata Politiei Judiciare.