Conducerea clubului Manchester City, sponsorii si jurnalistii care urmau sa asiste la meciul cu Steaua din Liga Campionilor au fost evacuati din avionul Carpatair care ar fi trebuit sa-i transporte la Bucuresti, dupa ce cabina aeronavei s-a umplut de fum, a scris presa engleza, citata de News.ro.

UPDATE 14.24 Directorul Carpatair, Nicolae Petrov, a precizat intr-o interventie la Digi 24, ca nu a fost vorba de fum, ci de abur si ca cei de la bord au fost debarcati pentru verificari, care au fost facute inclusiv de autoritatile locale. Potrivit acestuia, aeronava va avea o intarziere de circa o ora si jumatate

Potrivit Daily Mirror, citat de News.ro, incidentul a avut loc, luni, cu putin timp inainte de ora locala 11.00, ora 13.00 in Romania, in timp ce aeronava rula catre pista aeroportului din Manchester.

La bord erau 49 de persoane, iar capitanul i-a rugat pe pasageri sa paraseasca avionul de urgenta. Patru autospeciale de pompieri au ajuns la fata locului. Dupa primele informatii, se pare ca ar fost vorba de o defectiune a sistemului de aer conditionat.

Echipa engleza si antrenorul Pep Guardiola nu erau la bord, ei ajungand duminica seara, la Bucuresti.

Partida Steaua - Manchester City va avea loc, marti, de la 21.45, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.