Hillary Clinton va descrie joi seara, in discursul sau de investitura drept candidat democrat la Casa Alba, "momentul adevarului" care ii asteapta pe americani la alegerile din noiembrie, intre ea si republicanul Donald Trump, potrivit unor extrase din discurs, potrivit Agerpres.

"Momentul adevarului se apropie inca o data pentru America", urmeaza ea sa spuna, potrivit extraselor difuzate de echipa sa si citate de AFP. "Noi trebuie sa decidem daca vom lucra impreuna", urmeaza ea sa declare, promitand de asemenea sa faca din locurile de munca "misiunea principala" a presedintelui.

"Misiunea mea principala este ca presedinte sa creez mai multe oportunitati si locuri de munca solide cu salarii in crestere", urmeaza ea sa declare.

Acesta va fi un obiectiv central "mai ales in regiunile care, de prea mult timp, au fost uitate", va adauga ea.

"Suntem pe deplin constienti de provocarile cu care se confrunta tara noastra. Dar nu avem nicio teama. Vom fi la inaltime, asa cum am fost intotdeauna", urmeaza sa mai declare fostul secretar de stat, intr-o aluzie voalata la Donald Trump, care a prezentat saptamana trecuta tabloul sumbru al unei Americi in primejdie pe care el singur ar putea-o salva, noteaza France Presse.