O competitie intre Donald Trump si Hillary Clinton este ca si cand ai fi pus sa alegi intre "holera si gonoree", a declarat Julian Assange intr-un interviu, potrivit Politico.com.

Assange spune ca Hillary Clinton e la fel de rea ca TrumpFoto: Captura YouTube

"Personal as prefera sa nu fie niciuna", a spus fondatorul WikiLeaks in emisiunea “Democracy Now”.

Assange, care anterior admisese ca a ales momentul publicarii documentelor si emailurilor privind Comitetul Democrat National pentru a o afecta pe Clinton, spune acum ca nu vede mare diferenta intre fostul secretar de stat si miliardarul din Manhattan.

"Uitati, consider ca stiti - stim - cum functioneaza politica in Statele Unite. Oricine si orice partid politic ajunge la guvernare se va contopi cu birocratia al naibii de repede. Va fi in pozitia in care va avea cateva parghii in maini. Si astfel lobbystii corporatiilor vor veni sa ajute la controlul parghiilor. Asa ca pana la urma nu este o diferenta mare", a spus Assange.

Wikileaksa publicat saptamana trecuta emailurile Comitetului National Democrat din care reiese ca liderii democrati considerau ca senatorul Bernie Sanders are sanse mici sa castige sustinerea partidului in fata lui Hillary Clinton.