Politia a impuscat un barbat care ameninta fortele de ordine vineri pe aeroportul din Dallas (Texas, sudul SUA) dupa ce a atacat masina unei femei cu o piatra, fapt ce a determinat inchiderea temporara a aeroportului, informeaza Reuters si DPA, citate de Agerpres.

Incidentul a avut loc in jurul orei 12.20 (17.20 GMT) pe aeroportul Love Field din Dallas. Politia a declarat ca suspectul parea a fi tatal copiilor femeii. Suspectul era constient cand a fost luat de ambulanta, dar starea lui nu este cunoscuta, a declarat reporterilor un purtator de cuvant al politiei.

O inregistrare video postata pe social media arata un politist tragand mai multe focuri de arma spre o persoana care nu este vizibila in fata terminalului de sosire.

Cinci focuri de arma pot fi auzite in aceasta inregistrare, urmate de o salva de mai multe altele. Un politist care striga "culcat" poate fi vazut cu un pistol.

Potrivit mass-media, traficul auto a fost oprit catre aeroport, un centru major pentru Southwest Airlines si care este situat la cativa kilometri de Dallas.