Ramasitele umane gasite la locul prabusirii avionului EgyptAir in Marea Mediterana sugereaza o explozie la bordul aeronavei, a declarat un oficial de la medicina legala care a analizat fragmentele umane gasite. Acesta a dezvaluit ca toate cele 80 de fragmente de corp uman gasite pana in acest moment sunt mici si "nu exista nici macar o singura parte a corpului intreaga". "Explicatia logica este ca a fost o explozie", a precizat oficialul care face parte din echipa de investigatie, potrivit cotidianului The Independent.

Primele imagini cu resturile avionuluiFoto: Captura Youtube.com

Anchetatorii francezi anuntasera sambata ca avionul companiei EgyptAir care zbura pe ruta Paris - Cairo si s-a prabusit joi dimineata in Marea Mediterana a trimis, inaintea tragediei, mesaje automate care semnalau fum in cabina pilotilor, au anuntat sambata anchetatorii francezi.

"Au existat mesage care indicau fum in cabina cu putin timp inainte de intreruperea transmisiei de date", a declarat un reprezentant al anchetatorilor pentru AFP.

Motivele prabusirii avionului sunt in continuare necunoscute.

Avionul EgyptAir care efectua cursa Paris-Cairo s-a prabusit joi in largul unei insule grecesti cu 66 de persoane la bord, dintre care 30 de pasageri egipteni, 15 pasageri francezi si 10 membri ai echipajului.