Pachetul considerat suspect descoperit duminica pe stadionul Old Trafford, care a dus la anularea meciului dintre echipele Manchester United si Bournemouth si la evacuarea stadionului, fusese folosit la un antrenament si apoi uitat de firma de securitate de la stadion, a anuntat politia britanica, citata de Reuters.

"Old Trafford", stadionul lui Manchester UnitedFoto: manutd.com

Obiectul suspect, despre care s-a crezut initial ca ar fi un dispozitiv exploziv, a fost detonat controlat de politisti, dupa evacuarea stadionului.

Meciul din Premier League dintre echipele Manchester United si Bournemouth a fost anulat duminica, iar tribunele stadionului Old Trafford au fost evacuate chiar inainte de startul partidei, dupa ce un pachet considerat suspect a fost descoperit in incinta.

Obiectul suspect descoperit duminica pe Old Trafford, stadionul echipei de fotbal Manchester United, "semana foarte mult cu un dispozitiv exploziv", insa "nu putea functiona", a precizat politia britanica duminica seara, in doua mesaje succesive pe Twitter, aratand ca "o cercetare amanuntita a stadionului este in curs".

Descoperirea acestui obiect cu aproximativ 20 de minute inainte de startul partidei din etapa a 38-a si ultima a campionatului Angliei dintre Manchester United si Bournemouth a dus la anularea meciului si la evacuarea celor 75.600 de spectatori.