Un videoclip in care un baiat autist izbucneste in lacrimi in timp ce vede pentru prima data live trupa preferata Coldplay intr-un concert a starnit mare emotie pe retelele de socializare. Inclusiv trupa britanica a reactionat si i-a transmis un mesaj copilului, scrie DailyMail in pagina electronica.

HotNews.roFoto: Hotnews

Filmarea emotionanta, facuta de tatal baiatului, arata cum copilul si parintii lui se bucura impreuna de concertul Coldplay pe stadionul din capitala Mexicului alaturi de o multime de fani entuziasti.

Copilul este atat de coplesit de emotie incat suspina incontrolabil. Cel mai emotionat este cand aude una dintre piesele sale favorite, "Fix You".

Baiatul isi misca umerii si danseaza, dar este atat de cuprins de emotie inca nu poate sa se abtina sa nu planga. Tatal traieste si el emotia fiului si decide sa-l filmeze. Posteaza apoi imaginile alaturi de mesajul "Ceva ce sotia mea si cu mine am decis sa impartim cu lumea intreaga".

Videoclipul a fost distribuit de mii de ori pe Facebook si Twitter si are peste 1,9 milioane de vizualizari pe YouTube.

Trupa Coldplay a scris pe Twitter: "Astfel de lucruri fac ca totul sa merite. Buna, Luiz si baiatului tau minunat. Va iubim!".