Charlie Sheen se pare ca nu poate sta departe de probleme. Baiatul rau al Hollywood-ului este cercetat intr-o ancheta penala in curs de desfasurare. Actorul este acuzat de amenintari, potrivit Departamentului de Politie din Los Angeles. Politia nu vrea sa spuna mai multe detalii in acest moment, potrivit CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Urmarirea penala este doar una dintre vestile proaste pentru fosta imagine a serialului "Doi Barbati si Jumatate". Fosta lui logodnica Scottine Ross a deschis un proces pe numele actorului in decembrie acuzandu-l de agresare si sechestrare, artistul fiind depistat si cu HIV.

Acuzatiile pretind ca Sheen a inchis-o pe logodnica lui in baie si a tarat-o de brate aratandu-i adesea un pistol neincarcat. Ea mai spune ca in nenumarate randuri actorul apasa pe tragaci.

Ross, o actrita de filme pentru adulti, cunoscuta sub numele de Brett Rossi a fost intr-o relatie cu Charlie Sheen din noiembrie 2013 pana in octombrie 2014.

Avocatul actorului a negat acuzatiile, declarand ca Ross incearca sa stoarca bani de la acesta.

Cei din anturajul actorului nu au vrut sa comenteze acuzatiile.

Dupa ce serialul "Anger Management" a fost anulat in decembrie 2014, Sheen nu a obtinut niciun alt rol in vreun alt film.

Dupa cativa ani in care s-a comportat haotic, Sheen, in varsta de 50 de ani a anuntat in noiembrie ca a fost depistat pozitiv cu HIV.