O scrisoare care continea o pudra alba suspecta i-a fost trimisa fiului candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a informat vineri presa americana, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Conform testelor initiale, se pare ca substanta nu este periculoasa, au anuntat posturile de televiziune NBC si ABC citand surse din anturajul lui Trump si din cadrul politiei.

Potrivit informatiilor aparute in presa, sotia lui Eric Trump, Lara, a deschis scrisoarea din care a cazut o pudra alba. Ea a contactat imediat autoritatile.

Potrivit ABC, scrisoarea, care avea un timbru postal din statul Massachusetts, continea un bilet in care Donald Trump era avertizat ca daca nu va renunta la cursa prezidentiala vor fi luate masuri mult mai serioase impotriva sa in viitor.

Eric Trump s-a aflat pe scena alaturi de tatal sau dupa victoria de marti a lui Trump la alegerile primare din Florida.

Donald Trump, favorit in alegerile primare republicane pentru scrutinul prezidential din noiembrie din SUA, a atras nemultumirea opozitiei democrate si chiar a moderatilor din propriul sau partid pe parcursul unei campanii controversate, multi acuzand retorica sa incisiva pentru ciocnirile violente de la mitingurile sale electorale.