O mica scoala din Statele Unite a fost "bombardata" cu apeluri telefonice, dupa ce presedintele american George W. Bush a oferit telespectatorilor unei emisiuni TV un numar de telefon gresit. Fara sa-si dea seama de eroare, liderul de la Casa Alba a repetat de doua ori numarul, indemnand cetatenii americani care doresc informatii despre taxe si impozite, sa il contacteze.

"Am un mesaj pentru posesorii unui imobil care sunt ingrijorati de cresterea platilor pentru ipoteca: cel mai bine pentru dumneavoastra este sa sunati la 1-800-995-HOPE", a declarat Bush, citat de publicatia The Telegraph.

In realitate, numarul apartinea unei mici scoli din Texas, Freedom Christian Acasemy, a carei linie telefonica s-a blocat din cauza numeroaselor apeluri. In prima faza s-a incercat redirectionarea apelurilor catre "Home Ownership", insa actiunea a devenit covarsitoare asa telefonul a fost deconectat. "Am facut tot ce am putut pentru a le da numarul de telefon corect celor care au sunat, dar nu mai reuseam nici sa raspundem la telefon", a declarat Karen Pulaski, persoana desemnata pentru a redirectiona apelurile.

In cele din urma, oficialii Casei Albe au publicat numarul de telefon corect, 1-888-995-HOPE, insa doar pe site-ul Casei Albe, inserat in versiunea on-line a discursului presedintelui Bush.