Presedintele francez Francois Hollande a dat asigurari luni ca "nicio amenintare nu va speria Franta", dupa ce gruparea terorista Stat Islamic a difuzat imagini cu autorii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris in care ameninta toate statele coalitiei impotriva terorismului, scrie AFP.

"Nimic nu ne va speria, nicio amenintare nu va determina Franta sa se indoiasca asupra a ceea ce are de facut in lupta impotriva terorismului", a declarat seful statului in cadrul unei ceremonii oficiale la palatul prezidential din New Delhi, adaugand: "Aceste imagini nu fac decat sa-i descalifice pe cei responsabili pentru aceste crime.

"Organizatia Stat Islamic a publicat duminica imagini in care sustine ca apar 9 autori ai atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti. Cei noua sunt prezentati drept "leii care au ingenuncheat Franta". In clipul video, teroristii lanseaza si amenintari la adresa statelor care fac parte din "coalitia" care lupta impotriva organizatiei jihadiste, in Siria si Irak, spunad ca Marea Britanie este urmatoarea tinta.

Inregistrarea, difuzata prin intermediul canalului media al organizatiei jihadiste, se incheie cu imagini in care apar parlamentarii britanici care sustin raidurile aeriene impotriva gruparii Stat Islamic in Siria.

Grupul de monitorizare a site-urilor islamiste - SITE - a precizat ca imaginile au fost filmate la Rakka, capitala de facto a Statului Islamic, inaintea atentatelor de la Paris.