Doua persoane au murit sambata, in Argentina, dupa ce un elicopter utilizat pentru filmarile de la un reality-show al postului de televiziune MTV s-a prabusit intr-un lac de acumulare, informeaza Mediafax citand BBC.

La bordul elicopterului se aflau doar doua persoane - pilotul si un tehnician. Elicopterul s-a scufundat in barajul Potrerillos de Mendoza, aflat in vestul Argentinei, au anuntat oficialii din aceasta tara.

Potrivit postului MTV, aeronava survola regiunea respectiva, in cautarea unui loc potrivit pentru filmarile de la reality-show-ul "The Challenge".

Victimele nu faceau parte nici din echipa de productie a emisiunii, nici din randul actorilor, a explicat postul MTV.

Scafandrii nu au reusit sa recupereze trupurile neinsufletite, sambata, a precizat pentru agentia de presa Telam directorul Departamentului de Securitate al provinciei Mendoza, Gianni Vernier.

Epava elicopterului se afla sub apa, la o adancime de aproximativ 60 de metri.

Acesta a fost cel de-al doilea accident fatal produs in acest an in care a fost implicat un elicopter ce era implicat in filmarile pentru un program TV de tip reality-show, in Argentina.

In luna martie, trei vedete ale sportului francez s-au aflat printre cele 10 persoane care si-au pierdut viata in urma coliziunii dintre doua elicoptere, in provincia Rioja, din nord-vestul acestei tari.

Florence Arthaud, campioana a competitiilor de iahting, campioana olimpica de natatie Camille Muffat si pugilistul Alexis Vastine, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, au murit in acel accident, alaturi de alti cinci cetateni francezi si de cei doi piloti argentinieni ale elicopterelor implicate in coliziune.

Cu totii participau la filmarile de la un alt reality-show, "Dropped", a carei tema principala era supravietuirea in natura.