Anonymous a declarat razboi impotriva lui Donald Trump, candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, dupa ce aceasta a lansat, luni,un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, informeaza The Indepedent. "Donald Trump, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti. Ai fost avertizat!", sustine unul dintre simpatizantii gruparii de hackeri intr-o inregistrare video recent publicata pe internet.

HotNews.roFoto: Hotnews

In videoclipul dat publicitatii, o persoana, purtand o masca care este asociata gruparii Anonymous, sustine ca prin interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, Trump "le face jocul" celor de la ISIS, scrie The Independent.

"Aceasta masura ar avea un impact major. E ceea ce vrea Statul Islamic. Daca musulmanii se simt respinsi, atunci ISIS crede ca poate recruta mai multi adepti. Donald Trump, gandeste-te de doua ori inainte sa vorbesti. Ai fost avertizat!", a afirmat simpatizantul Anonymous, in inregistrarea video publicata pe internet.

Gruparea de hackeri sustine, intr-un mesaj publicat pe Twitter, ca joi seara a atacat site-ul trumptowerny.com, care a fost inactiv timp de cateva ore in ziua respectiva.

Publicatia The independent mai noteaza ca atacurile celor de la Anonymous impotriva lui Donald Trump par a fi legate de "Operatiunea ISIS", in care suporterii organizatiei sunt invitati sa caute conturile de pe retelele de socializare ale gruparii Statul Islamic si sa incerce sa le elimine de pe internet.