Membrii trupei rock Eagles of Death Metal, care concertau la Bataclan in seara atentatului terorist din 13 noiembrie, s-au recules marti la locul alacului. Vizibil marcati, membrii trupei s-au inclinat in fata intrarii in sala Bataclan, mascata acum cu o prelata, si au zabovit indelung in fata mesajelor de omagiu adresate victimelor, in fata salii. Formatia Eagles of Death Metal a revenit duminica seara pe scena, la Paris, alaturi de trupa irlandeza U2, intr-un concert in memoria victimelor atentatelor de la Paris, scrie AFP.

Trupa Eagles of Death Metal ce concerta in BataclanFoto: Wikipedia

90 de oameni au fost ucisi in atacul de la sala de concerte Bataclan din Paris, cel mai sangeros din seria de atentate succsesive care a lovit capitala Frantei in seara de 13 noiembrie.

Formatia Eagles of Death Metal a fost fondata in 1990, in Palm Desert, SUA, de Jesse Hughes (voce, chitara) si Josh Homme (chitara, clape, lider al unei alte formatii celebre, Queens of The Stone Age), membrii permanenti ai trupei.Eagles of Death Metal - care a lansat in luna octombrie cel mai recent album al sau, "Zipper Down" - este formata din sase muzicieni, iar acestia au scapat nevatamati in urma atacurilor de la Paris. Un membru al staff-ului, Nick Alexander, merchandise manager al trupei, a fost insa ucis in atac.