Dupa ce a reusit sa obtina aprobarea Parlamentului pentru actiunile militare din Siria, in ciuda opozitiei virulente a laburistilor, premierul britanic se confrunta cu o noua amenintare. Utilizatorii de Facebook ii raporteaza in masa pagina lui David Cameron, considerata de internauti o ”sursa credibila de violenta”, scrie The Telegraph.

Pagina de Facebook a lui David CameronFoto: Hotnews

Toate problemele lui Cameron par sa fi pornit de la o postare de miercuri. Acesta a scris, in legatura cu decizia Parlamentului britanic: ”Cred ca Parlamentul a luat decizia corecta pentru a tine Marea Britanie in siguranta - actiunea militara in Siria face parte dintr-o strategie mai extinsa”.

Tocmai aceasta postare l-a determinat pe Toby Goodwin, un utilizator de Facebook oarecare, sa raporteze pagina de Facebook a premierului pentru ca ar fi ”o credibila sursa de violenta”. Comentariul sau a fost apreciat de peste 17.000 de oameni si peste 500 de persoane i-au repetat gestul lui Goodwin.

Potrivit The Telegraph, Facebook a respins raportarila paginii lui David Cameron, intrucat premierul nu a fi violat nicio regula a platformei.