Peste trei tone de fecale au fost varsate in acest weekend pe scarile sediului Partidului Liberal Democrat din Moldova, al fostului premier moldovean Vlad Filat, cu ajutorul unei autospeciale, anunta Agora.md. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe Youtube cu mesajul "Aceasta este doar inceputul. Vrem miliardul inapoi."

Desi imaginile apar ca fiind postate pe o rețea de socializare de către liderul Partidul Nostru, Renato Usatîi, acesta a negat orice implicare.

Serviciul de Presă al PLDM a reacționat spunand ca "imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstrează clar că este vorba despre o provocare. Regretabil faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocări sunt mediatizate cu insistenţă de Usatâi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală. Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată."