Un accident de avion soldat cu doi morti s-a produs in Columbia, pe platourile unde se filmeaza cel mai nou film care il are pe Tom Cruise in rolul principal, anunta Mediafax, citand 20minutes.fr. La bordul avionului de mici dimensiuni se aflau 3 oameni, iar Tom Cruise nu se afla printre acestia, potrivit unui anunt al Autoritatii pentru aviatie civila din Columbia. Accidentul s-a produs pe platourile de filmare pentru thrillerul "Mena", de Doug Liman.

"trei cetateni americani, Alan David Purwin, Jimmy Lee Garlan si Carlos Berl", care "par a face parte din echipa de productie a filmului", se aflau la bordul micului avion, au anuntat autoritatile locale. Agentia American Press informeaza ca Alan Purwin si Carlos Berl au decedat, iar Jimmy Lee Garland a fost transportat la un spital din Medellin.

Tom Cruise se afla in Columbia din 20 august, pentru filmarile pentru un lungmetraj despre viata pilotului american Barry Seal, care a lucrat pentru Pablo Escobar, seful cartelului de droguri din Medellin, ucis de politia columbiana in 1993. Filmul este programat pentru lansare in 2017.

Cel mai recent film in care joaca Tom Cruise, "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible - Rogue Nation", al cincilea lungmetraj din aceasta franciza de succes, regizat de Christopher McQuarrie, a fost lansat pe marile ecrane pe 31 iulie si a obtinut deja incasari de peste 500 de milioane de dolari pe plan mondial.

In varsta de 53 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood.