O fosta Miss Pennsylvania a facut sute de oameni sa creada ca sufera de cancer pentru a le scoate din buzunar sume mari de bani. Ea a fost arestata pentru furt si inselaciune si bunuri furate, scrie site-ul 20minute.fr.

Brandi Lee Weaver-Gates, in varsta de 23 de ani a convins sute de oameni ca sufera de cancer, leucemie limfocitara cronica, cu scopul de a strange mii de dolari.

Farsa a fost in cele din urma demascata dupa ce politia a primit o scrisoare anonima in care cineva scria ca tanara nu a fost in stare sa numeasca doctorii care au diagnosticat-o.

Ca sa fie convingatoarea, fata a recurs la tot felul de mijloace, potrivit politiei. S-a lasat condusa la spital de catre rude, a stat pe un holmaimulte ore si a apoi a iesit spunad ca a primit tratament. Niciunul din spitale nu o au insa pe lista de pacienti. Mai mult, ea s-a ras in cap ca sa fie crezuta.

Astfel, Brandi Lee Weaver-Gates a reusit sa adune 14.000 de dolari, la o strangere de fonduri organizata in aprilie pentru a ajuta la plata cheltuielilor sale medicale.

Ea este acum la inchisoare. Organizatorii Miss Pennsylvania si-au exprimat furia lui pe retelele sociale. "Nu vom tolera astfel de actiuni", au spus acestia pe Facebook si i-au cerut sa predea imediat coroana de Miss Pennsylvania.