Un barbat grec de origine albaneza in varsta de 59 de ani a murit miercuri in timp ce statea de ore intregi la coada la bancomat, potrivit ziarului grec Iefimerida.

Tragedia a avut loc in fata unei sucursale bancare din Giannoulis, Larissa. Barbatul a inceput sa se simta rau si in scurt timp s-a prabusit, povestesc oamenii care erau alaturi de el la coada si care au chemat imediat salvarea.

Potrivit unor surse medicale, cand barbatul a ajuns cu salvarea la spital nu a mai avut puls.

Medicii au evitat sa faca alte comentarii sustinand ca trebuie efectuata autopsia pentru a stabili cauzele reale care au condus la deces.

Criza din Grecia a intrat intr-o noua faza, dupa ce FMI a confirmat oficial ca Atena nu a platit la dead-line-ul de la miezul noptii transa de 1,5 miliarde de euro. Intre timp, liderii din Zona Europ se mai intalnesc astazi o data, dar premierul Alexis Tsipras continua sa mizeze pe un referendum care pare sa nu mai aiba obiect.

Stirea zilei e ca Tsipras i-a anuntat pe creditori intr-o scrisoare ca accepta masurile de reforma cerute, dar cere un nou program de ajutor financiar. Liderii Zonei Euro si mai ales Germania sunt sceptici fata de noua propunere.