Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, nationalist), Vladimir Jirinovski, i-a sfatuit pe deputatii rusi ca in perioada concediului sa se abtina de la alcool, tutun si relatii sexuale, recomandandu-le sa aiba un mod de viata sanatos, relateaza Agerpres.

"Niciun fel de alcool, de tutun si abstinenta de la relatii sexuale, toate acestea uzeaza organismul", a afirmat Jirinovski, cunoscut pentru declaratiile sale care de multe ori sar din tiparele obisnuite.

Liderul liberal-democratilor rusi le-a recomandat totodata parlamentarilor sa manance fructe si legume si sa se abtina de la consumul de carne. "Si pentru ca este vara, niciun fel de carne, ci fructe si legume, care sunt bune pentru digestie si fac bine organismului", a afirmat Jirinovski, citat de gazeta.ru.

Vladimir Jirinovski le-a mai recomandat colegilor sai parlamentari sa-si petreaca vacanta in Rusia, sustinand ca in alte zone oamenii mor din cauza schimbarilor bruste de temperatura. In context, el a precizat ca va merge in Crimeea, peninsula in sudul Ucrainei anexata la Rusia in martie 2014.