Un animal scapat de la gradina zoologica din Tbilisi, pe fondul inundatiilor, a atacat doua persoane, dintre care una a murit, relateaza Mediafax, citand Daily Mirror. Tragedia s-a produs dupa ce autoritatile au redus ingrijorarile privind animalele salbatice, anuntand marti ca toti leii si tigrii scapati au fost gasiti morti.

Publicatia The Georgian Journal afirma ca victima atacului a murit pe loc, in timp ce un alt barbat a fost ranit. Potrivit diferitelor surse, cei doi barbati ar fi fost atacati de un leu sau un tigru alb.

O televiziune locala a relatat ca animalul l-a atacat pe primul barbat in timp ce acesta intra intr-un depozit in care se ascundea felina. Atacul ar fi avut loc in apropiere de Piata Eroilor din Tbilisi si de Laguna Vere, o piscina in aer liber din capitala georgiana.

Politia a sosit la locul atacului, fiind mobilizata si o echipa de interventie rapida, dar deocamdata felina nu a fost gasita.

Personalul gradinii zoologice anuntase marti ca toti leii si tigrii care au disparut in urma inundatiilor grave din Tbilisi au fost gasiti morti. Despre un jaguar nu se stia nimic, insa autoritatile gradinii zoologice sustineau ca au putine sperante ca acesta ar fi supravietuit.