Doi adolescenti au fost raniti grav luni in timpul a doua atacuri ale unui rechin pe Oak Island, o statiune balneara din Carolina de Nord, in estul Statelor Unite, a anuntat oficialii locali si mass-media. Autoritatile din Oak Island au cerut tuturor sa iasa din apa, dupa ce mai intai o fata de 14 ani, apoi, la mai putin de 30 de minute, un baiat de 16 ani au fost atacati de rechini, a anuntat postul de televiziune NBC News.

Fata a fost transferata cu elicopterul la un spital pentru ingrijiri de urgenta, a anuntat primarul din Oak Island, Betty Wallace.

"Se confirma ca a pierdut o parte din bratul stang si si-ar putea pierde si piciorul stang", a scris doamna Wallace pe Facebook. Baiatul atacat mai putin de o jumatate de ora dupa aceasta fata, a fost, de asemenea, dus la un spital cu elicopterul, a transmis postul NBC News, potrivit caruia el si-ar fi pierdut un brat.

Aceste atacuri au avut loc la doar cativa kilometri de o statiune balneara Ocean Isle Beach, unde o fetita de 13 ani si-a pierdut un picior joi, cand acesta i-a fost sfasiat de un rechin, potrivit presei locale.