O drona care survola multimea reunita pentru a asista la o parada organizata cu ocazia Memorial Day in Marblehead, statul american Massachusetts, a intrat intr-o cladire si a ranit doua persoane, relateaza CBS, citat de Mediafax. Una dintre persoanele ranite este un barbat care asista la parada impreuna cu fiica sa in varsta de un an. El a vazut un avion micut care survola multimea, realizand inregistrari video cu festivitatile.

"Apoi am auzit oamenii tipand si am simtit o lovitura la cap", a povestit el. "Am realizat ca am fost lovit de ceva", a continuat barbatul.

El nu a fost ranit grav si a refuzat tratamentul medical. Un alt barbat care trecea prin apropiere a fost lovit la umar.

Seful politiei locale Bob Picariello a precizat ca nu vor fi formulate acuzatii intrucat aceste aeronave nu necesita autorizatie. Politia l-a descris pe detinatorul dronei ca fiind plin de regrete si stanjenit de aceasta situatie. "El a afirmat ca a operat drone de multe ori fara sa aiba vreo experienta negativa", potrivit informatiilor.