Cel putin patru persoane au fost ucise si sase au fost ranite dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma de la balconul locuintei sale in directia unei strazi din Napoli, a relatat vineri presa italiana.

Barbatul, in varsta de 48 de ani, a folosit o pusca pentru a trage asupra trecatorilor si a unor politisti inainte de a se intoarce in locuinta sa, a informat ziarul Il Mattino si agentia de stiri Adnkronos, citate de Agerpres.

Strada din jurul cladirii a fost evacuata si politia a blocat accesul in zona dupa atac.

Potrivit primelor informatii, barbatul si-a impuscat sotia inainte de a incepe sa traga de la balcon. Pentru moment nu se stie motivul care l-a determinat pe barbat sa actioneze in acest fel.

"Bilantul este de patru morti, printre care un locotenent al politiei municipale, care era vecin cu ucigasul si care a intervenit primul", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei.

"Am mai descoperit doua victime in balconul apartamentului. Credem ca este vorba de membri ai familiei, dar nu aveau documente pentru a fi identificate imediat. Cea de-a patra victima este un civil, un trecator", a adaugat sursa citata, care a mai spus ca in atac au mai fost raniti doi membri ai politiei nationale, doi carabinieri, un reprezentant al politiei municipale si un civil.