Ministrii de externe grec si turc s-au leganat cot la cot in timp ce liderul NATO, Jens Stoltenberg, si sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini au dansat pe scena, iar ministrii de externe din NATO au cantat impreuna “We are the World”, noteaza Reuters.

Ministrii si militarii de rang inalt au lasat la o parte atitudinea oficiala si discutiile despre crizele din Ucraina si Libia dupa cina din cadrul intalnirii NATO tinuta in Antalya, in Turcia.

Seful diplomatiei de la ANkara, Mevlut Cavusoglu, gazda reuniunii, s-a urcat pe scena pentru a multumii formatiei care cantase pentru oaspeti dupa prima zi a reuniunii NATO, scrie publicatia turca Hurriyet.

In timp ce trupa canta “We are the World”, compusa de Michael Jackson si Lionel Ritchie in 1985 pentru o campanie impotriva foametei din Africa, Cavusoglu a invitat alti ministri sa i se alature lui si membrilor formatiei.

Ministrul de externe grec Nikos Kotzias a acceptat imediat oferta, tinandu-se strans de omologul sau turc. Stoltenberg, Mogherini si altii cantand alaturi de ei.