Dupa ce in urma cu mai multe luni, liderul nord-coreean Kim Jong-un a aparut in baston ca urmare a unei operatii suferite la picior, vineri au fost date publicitatii fotografii in care conducatorul regimului de la Phenian apare bandajat la incheietura mainii drepte, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Kim Jong-UnFoto: Captura YouTube

In imaginile realizate in timpul unei vizite la o fabrica de produs armament din capitala Phenian se poate observa cum Kim Jong-un zambeste si ii saluta pe cei prezenti, neparand afectat de accidentare.

Potrivit sursei citate, un oficial guvernamental a confirmat ca imaginile sunt recente. "Nu avea acest bandaj atunci cand a inspectat o unitate militara pe 4 aprilie, deci este ceva recent", a declarat acesta.

Un alt lucru schimbat la liderul nord-coreean este aspectul sau fizic, fiind vizibil faptul ca acesta s-a ingrasat in ultima perioada.

Kim Jong-il a preluat puterea in Coreea de Nord in anul 1994 si a condus regimul stalinist de la Phenian pana in anul 2011, atunci cand a decedat. Puterea a fost preluata atunci de fiul sau cel mic, Kim Jong-un, actualul lider nord-coreean.