Una dintre persoanele care au fost luate ostatice de catre Amedy Coulibaly vineri, in magazinul kosher din Porte de Vincennes, Marie, povesteste, potrivit BFM, ca atacatorul a inceput sa traga de cum a intrat si ca a vazut doua cadavre in dreapta sa.

In jurul orei 13.00, vineri, Marie isi facea cumparaturile in magazinul Hyper Cacher, si a auzit primele focuri. Amedy Coulibaly intrase in supermarket. "Am auzit un bum, apoi am vazut barbatul care avea vesta antiglont, doua arme Kalashnikov in mana, un cutit si un pistol. Si la dreapta noastra erau doua cadavre, doi clienti care au murit de la inceput. De cum a intrat a inceput sa traga."

Marie mai povesteste ca o clienta a incercat sa ii ia arma lui Coulibaly, insa in zadar: "Era in spatele nostru, a vrut sa ii ia arma, insa nu a reusit sa traga. El a replicat tragandu-i un glont in cap". Marie isi aminteste ca aceasta femeie a agonizat timp de cateva zeci de minute.

Ea isi aminteste ca un angajat a reusit sa ajunga la lift, sa urce la etajul unu si sa iasa pe o iesire de urgenta. Avea la el cheia de la poarta de fier pe care a dat-o politistilor.

Despre asaltul trupelor speciale: "Am asteptat 2-3 ore si apoi am auzit bum bum bum. Mi-am zis, gata, ne va omori pe toti. Ne-am ascuns toti sub cosuri. Am auzit bum bum bum. Si cand s-a ridicat grilajul, atunci mi-a fost cel mai frica. Am auzit politistii zicand "hai baieti, hai hai!". Au intrat si l-au ucis pe terorist".