Un avion al companiei American Airlines, care efectua marti o cursa de la Seul (Coreea de Sud) spre Dallas (SUA), a fost deviat catre Narita (Japonia), dupa ce mai multi pasageri si membri ai echipajului au fost raniti in urma unor turbulente, relateaza Mediafax, citand CNN. Cursa 280 a decolat de pe aeroportul international Incheon din apropiere de Seul si se indrepta spre Dallas-Fort Worth cand a intalnit o furtuna puternica, in urma careia au fost ranite mai multe persoane, iar avionul a fost deviat catre Narita.

Personalul medical a evaluat cei 14 pasageri si membri ai echipajului care au cerut asistenta medicala, a afirmat purtatoarea de cuvant a companiei, Andrea Huguely, intr-un comunicat.

"Patru pasageri si un membru al echipajului au fost transprotati la spitale locale pentru continuarea monitorizarii si tratamentului", a adaugat ea, precizand ca vietile ranitilor nu sunt in pericol.

Avionul nu si-a mai continuat marti zborul spre Dallas-Fort Worth. "Pasagerii au fost transportati la hoteluri si isi vor continua drumul spre DFW maine (miercuri)", a precizat purtatoarea de cuvant.

American Airlines a precizat ca avionul care a fost deviat spre Narita este un Boeing 777, care avea la bord 240 de pasageri si 15 membri ai echipajului.