Stire actualizata Politisti belgieni inarmati au luat cu asalt un apartament din orasul vestic Gent pentru a solutiona o luare de ostatici, dupa ce martori au declarat ca treo barbati inarmati au luat un ostatic in spatiul respectiv, transmite Reuters.

Un purtator de cuvant al procuraturii generale a declarat ca victima este in siguranta si 3 alti barbati au fost retinuti.

"Trei barbati au fost retinuti desi nu au fost gasite arme. Primele rapoarte vorbeau despre 4 barbati cu arme Kalashnikov. (…) Nu este complet clar daca cineva a fost, de fapt, luat ostatic", a declarat reprezentantul procuraturii.

Procuratura belgiana anuntase anterior ca patru barbati inarmati tin o persoana ostatica intr-un apartament din orasul belgian Gent, adaugand ca la acea ora nu existau indicii ca ar fi vorba despre un act terorist.

Politia a fost solicitata sa intervina dupa ce 4 barbati inarmati au fost vazuti intrand luni dimineata intr-o cladire din districtul Dampoort. Un purtator de cuvant al procuraturii a precizat ca cei 4 au luat ostatic un barbat.

"La aceasta ora nu avem indicii ca exista vreo legatura cu terorismul", a declarat reprezentantul procuraturii belgiene.