O femeie a fost ucisa intr-un "act de canibalism", iar presupusul sau agresor a decedat dupa ce a fost atacat de politie cu ajutorul unui pistol cu electrosocuri de tip Taser, intr-un hotel britanic, a anuntat joi BBC, scrie Mediafax.

Politia a declarat ca a deschis o ancheta pentru omor, dupa moartea unei femei, in varsta de 22 de ani, la Sirhowy Arms Hotel, in localitatea Argoed. Potrivit BBC, victima, care intretinea o relatie cu suspectul, in varsta de 34 de ani, a fost "asasinata intr-un act de canibalism".

Politia a sosit la hotel in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei locale 1.30, dupa ce a fost informata despre atac.

"Femeia (...) a fost declarata moarta la fata locului", a anuntat politia. "Politia a utilizat un pistol de tip Taser pentru arestarea suspectului. In cursul arestarii, barbatul si-a pierdut cunostinta", adauga sursa citata, precizand ca "in pofida acordarii primului ajutor, suspectul a murit".

"Locuiesc aici si reprezint Argoed timp de 30 de ani, pot spune ca aceasta este cea mai grava tragedie care a lovit localitatea", a declarat consilierul municipal Leon Gardiner, subliniind ca locuitorii orasului sunt in stare de soc.