Un avion Boeing 747 al companiei Thai Airways care se deplasa pe ruta Sydney-Bangkok a efectuat o aterizare de urgenta la Bali dupa descoperirea unei fisuri in parbrizul avionului, a anuntat miercuri un purtator de cuvant al autoritatilor aeroportuare ale insulei indoneziene, relateaza AFP. Zborul TG-476 pe ruta Sydney-Bangkok, care transporta 273 de pasageri si 21 de membri ai echipajului, zbura de sase ore in momentul in care comandantul aeronavei a constatat incidentul si a decis sa efectueze o aterizare de urgenta marti dupa-amiaza la Bali, a anuntat compania thailandeza, potrivit Mediafax.

Un purtator de cuvant al aeroportului de pe insula turistica a declarat la randul sau ca aterizarea de urgenta nu a determinat "nicio evacuare sau operatiune de ajutor, in masura in care a fost vorba despre o perturbare minora".

Dupa aterizare, marti la ora locala 17.00 (12.00 ora Romaniei), pasagerii au petrecut noaptea intr-un hotel din Bali si urmeaza sa plece spre Bangkok miercuri, la bordul unui alt avion.

Thai Airways a anuntat ca va trimite o echipa la Bali pentru a ancheta incidentul si pentru a supraveghea schimbarea geamului spart.