Un videoclip tulburator il prezinta pe fostul reporter al BBC si actual purtator de cuvant al ONU plangand in timp ce discuta despre cele mai recente decese ale refugiatilor palestinieni. Initial, Chris Gunness incearca sa isi mentina calmul, dar la un moment dat cedeaza si izbucneste in lacrimi, atunci cand descrie imapactul devastator pe care il au evenimentele din Gaza.

Chris Gunness, purtator de cuvant al ONUFoto: Captura YouTube

Clipul ofera o perspectiva emotionala "dureroasa" asupra activitatii persoanelor care sunt in postura de a ajuta victimele, in special cea a unei agentii ONU care incearca sa protejeze palestinienii in scoli, transformate in adaposturi, care inca sunt lovite de rachete, relateaza The Telegraph.

Gunness, fost reporter BBC, care acum lucreaza pentru Agentia Relief and Works a ONU, si-a petrecut ziua examinand probele si prezentand un alt atac.

Tancurile israeliene au lovit o scoala care adapostea 3300 de persoane fara adapost din Gaza, omorand 19 refugiati si muncitori.

Chris Gunness a condamnat atacul, spunand ca "Drepturile palestineinilor-chiar si cele ale copiilor, sunt negate si este ingrozitor".

In video se poate observa ca purtatorul de cuvant al ONU incearca sa isi stapaneasca lacrimile, dar pe masura ce prezinta situatia din Gaza, Gunness cedeaza si izbucneste in plans.