Printul George, fiul printului William si al ducesei Kate, a invatat sa mearga singur, asa cum o demonstreaza o fotografie publicata de parintii lui, cu cateva zile inainte de prima aniversare a acestuia, ce va fi celebrata marti. In fotografie, tanarul print britanic, care poarta o salopeta din jeans si un tricou albastru, pare destul de sigur pe sine atunci cand merge singur, cu bratele intinse si privirea fixata spre inainte.

Printul GeorgeFoto: Captura Youtube.com

Fotografia a fost realizata pe 2 iulie la Muzeul de istorie naturala din Londra, unde ducele si ducesa de Cambridge au vizitat expozitia de fluturi "Sensational butterflies exhibition", potrivit Mediafax.

"Printul George era plin de viata, foarte sigur pe el si increzator, este un baietel foarte hotarat", a declarat John Stillwell, fotograful care a suprins acea imagine.

Nascut pe 22 iulie 2013, in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George a avut de atunci putine aparitii publice. Protejat de familia sa, printul britanic a aparut doar de doua ori in public - in fata maternitatii londoneze in care s-a nascut si cu ocazia botezului sau, in octombrie.

Printul George, fiul printului William si al ducesei Catherine de Cambridge, care este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, va implini un an pe 22 iulie.