O femeie din Australia care si-a pierdut fratele in urma disparitiei avionului MH370 al companiei Malaysia Airlines, in martie anul acesta, a aflat, vineri, ca fiica ei vitrega se afla in avionul care se presupune ca a fost doborat, joi, in Ucraina de o racheta sol-aer. Fratele si cumnata australiencei Kaylene Mann se aflau la bordul zborului MH370 in luna martie iar acum, femeia a primit vestea mortii fiicei ei vitrege intr-o alta tragedie aviatica in care este implicat un avion al aceleiasi companii, Malaysia Airlines, anunta AP.

Greg Burrows, un alt frate al lui Kaylene Mann, a declarat ca intreaga familie duce acum o lupta pentru a intelege si accepta aceasta tragedie.

Maree Rizk, fiica vitrega a femeii, si sotul acesteia, Albert, agent imobiliar in Melbourne, se intorceau dintr-o vacanta de 4 saptamani in Europa. "Erau niste oameni minunati. Nu am auzit un cuvant rau despre ei", a declarat un prieten al cuplului.

In ciuda celor doua tragedii care i-au lovit familia, Greg Burrows spune ca nu are nimic impotriva companiei Malaysia Airlines: "Nimeni nu putea prevesti ceea ce s-a intamplat", a spus barbatul.