O femeie a aruncat joi cu un pantof in directia fostului secretar de Stat american Hillary Clinton, in timpul unei conferinte din Las Vegas, in statul american Nevada, relateaza cotidianul USA Today, citat de Mediafax.

Hillary, atacata cu un pantofFoto: youtube.com

O femeie a aruncat joi cu un pantof in directia fostului secretar de Stat american Hillary Clinton, in timpul unei conferinte din Las Vegas, in statul american Nevada, relateaza cotidianul USA Today.Femeia a aruncat pantoful cand Hillary Clinton era deja pregatita sa paraseasca scena, dupa un discurs in cadrul unei conferinte organizate de Institutul industriilor de reciclare a deseurilor (ISRI).

Clinton, in varsta de 66 de ani, nu a fost atinsa de acest pantof, care a zburat la cativa centimetri de capul ei.

"Din fericire, ea (suspecta) nu jucase softball, asa cum facusem eu", a glumit fostul secretar de Stat american.

Femeia suspecta a fost retinuta de paza si urmeaza sa fie plasata in regim de arest, au anuntat autoritatile locale. Motivele gestului femeii raman inca necunoscute.

Acest incident aminteste de un caz similar din decembrie 2008, cand un jurnalist irakian a aruncat cu pantofii in directia fostului presedinte american George W. Bush, in timpul unei conferinte de adio a acestuia la Bagdad, strigand: "Acesta este un sarut de adio, caine!".