Un barbat si-a atacat mai multi colegi de birou, miercuri, la Toronto, cu "un obiect ascutit, probabil un cutit", ranind patru persoane, doua dintre acestea grav, a anuntat politia, potrivit AFP.

O femeie in varsta de 32 de ani a fost spitalizata la un centru medical de urgenta. Trei barbati cu varste cuprinse intre 35 si 40 de ani au fost de asemenea raniti, unul dintre ei fiind transportat la spital, a precizat Dan Darnborough, purtator de cuvant al politiei.

Miercuri dimineata, in jurul orei locale 09.30 (16.30, ora Romaniei), politia a fost sesizata cu privire la o agresiune petrecuta intr-o cladire de birouri situata in nordul metropolei canadiene.

"O persoana inarmata cu un cutit sau un foarfece" a patruns intr-un birou de la etajul cinci al complexului, informase anterior agentul de politie Jenniferjit Sidhu.

Suspectul, in varsta de 45 de ani si angajat in biroul in care a avut loc agresiunea, a fost arestat, a anuntat Darnborough.

O ancheta este in desfasurare pentru a se stabili circumstantele si motivele atacului.

Acest incident survine la putin timp dupa o alta agresiune comisa cu arma alba, intr-un liceu american din apropiere de Pittsburgh (statul Pennsylvania, estul SUA), soldata cu 20 de raniti.