Fosta regina a frumusetii din Venezuela, Monica Spear, 29 de ani, si sotul sau, britanicul Thomas Berry - 39 de ani, au fost impuscati mortal in propria masina, relateaza BBC.Cu ei se afla si fiica lor de 5 ani. Aceasta a fost ranita in atac, iar in prezent se afla in stare stabila la spital.

Fosta Miss Venezuela Monica SpearFoto: Captura YouTube

Autoritatile au deschis o ancheta in ceea ce considera a fi o tentativa esuata de jaf. Politia a arestat de altfel cinci suspecti, o parte dintre ei minori.

Crima a avut loc pe autostrada care leaga Valencia de Puerto Cabello. Cuplul se deplasa noaptea catre Caracas cand au lovit un obiect ascutit de pe sosea. Cel putin doua dintre cauciucuri au fost strapunse.

Ei au asteptat circa 45 de minute pentru asistenta. Masina urma sa fie remorcata cand un grup de cinci oameni s-au apropiat de ei si le-a ordonat sa se opreasca. Potrivit unor relatari, cei doi, care coborasera din masina, au fugit inapoi spre autoturism pentru a s e ascunde, insa au fost impuscati si au murit pe loc.

Fiica lor a fost impuscata in picior.

Presedintele Nicolas Maduro a promis sa reactioneze cu o "mana de fier" in fata celor care continua sa atace poporul venezuelean.

"Evaluam cruzimea cu care suspectii au actionat. Violenta este un rau pe care il avem. Nu va fi nicio urma de toleranta pentru cei care desfasoara astfel de acte, uciderea oamenilor decenti, care au dreptul la viata", a spus Maduro.

Spear a castigat concursul Miss Venezuela in 2004 si a a jucat si in telenovele.

Venezuela are una dintre cele mai ridicate rate a crimelor din lume.