O romanca ce muncea in Italia de 10 ani si fiul ei au fost impuscati de un fost agent de paza in casa in care locuiau cu chirie la periferia orasului Latina. Elena Tudora, in varsta de 44 de ani a murit pe loc, iar fiul ei de 21, este in stare grava la spital, dupa ce agresorul l-a impuscat in cap. Este ranit si iubitul femeii, dar nu are rani grave, scrie cotidianul La Repubblica.

Autorul acestui gest este Roberto Zanier, un barbat de 35 de ani, fost agent de paza si care, inainte de a ataca familia de romani, si-a ucis mama. Pana sa fie prins de politisti, barbatul a incercat sa impuste o alta femeie, tot romanca, dar acesta a scapat cu viata pentru ca arma s-a blocat. Femeia a alertat autoritatile.

Atacatorul fugit si si-a ascuns pistolul, dar a fost prins cateva ore mai tarziu de catre politisti.

"A fost un gest de nebunie", au spus politistii care au povestit ca atacatorul le-a declarat ca si-a salvat mama de sfarsitul lumii care credea ca se apropie. In plus, sustinea ca romanca ucisa ar fi avut o relatie cu tatal sau, care isi parasise sotia pentru a locui singur.

"Cand l-am gasit ne-a spus ca este stresat pentru ca ramasese somer si nu dormise de trei zile", a mai spus unul dintre anchetatori.

Imagini de la locul crimei vedeti aici