La Zurich s-a inaugurat luni seara zona speciala "sex drive in" unde cei care vor sa apeleze la prostituate pot parca masinile in adaposturi din lemn construite special pentru sex. Proiectul a fost criticat de multi si ramane sa isi dovedeasca utilitatea, in prima seara clientii fiind foarte putini, probabil si din cauza numarului mare de ziaristi care au venit la inaugurare.

Sex drive in la ZurichFoto: Captura YouTube

Drive in-ul se afla in Altstetten, o fosta zona industriala din Zurich, iar ideea autoritatilor a fost sa creeze un loc in care prostitutia sa fie reglementata, fetele sa fie in siguranta si sa existe un anumit control.

Pe cateva strazi din zona garii centrale din Zurich era plin de prostituate, iar autoritatile spera ca acest lucru sa se schimbe prin proiectul "drive in".

In zona speciala au fost construite adaposturi din lemn unde doritorii de sex isi parcheaza masinile, partea dinspre sofer este mai ingusta, iar pe partea pasagerului este mult spatiu si un buton de urgenta pe care fata sa-l apese in caz de pericol.

Edilii orasului Zurich spun ca proiectul este cat se poate de serios si ca fetele se pot simti in siguranta acolo. Ei admit ca vor trece cateva saptamani, poate chiar luni, pana cand drive in-ul sa fie folosit la capacitatea maxima: 50 de fete simultan.

In prima seara doar cateva prostituate au fost prezente si foarte putini clienti, lucrul fiind explicabil prin prezenta presei extrem de interesata de subiect.

Multi au criticat proiectul, spuand ca cele doua milioane de franci elvetieni au fost o risipa care nu va rezolva nimic.