Sapte persoane, inclusiv suspectul, au fost ucise dupa o luare de ostatici inceputa vineri seara si incheiata sambata dimineata, in cartierul hispanic din Hialeah, la Miami, in statul Florida (sud-estul SUA), a anuntat politia, citata de AFP.

"Sase persoane nevinovate au murit, precum si suspectul aflat la originea luarii de ostatici", a declarat pentru AFP sergentul Eddie Rodriguez, purtator de cuvant al politiei din Hialeah, un cartier din nord-estul Miami.

Acesta a precizat ca motivele luarii de ostatici nu sunt inca cunoscute. De asemenea, autoritatile nu au identificat nici toate victimele.

"Incidentul a inceput vineri seara, in jurul orei 18.30, si s-a incheiat sambata dimineata la 02.30, cand o echipa de interventie a politiei, Swat, a incercuit imobilul si a intrat in apartament. La acel moment, suspectul tinea inca ostatice doua persoane", a adaugat Eddie Rodriguez.

Printre victime figureaza un cuplu de persoane in varsta. Acestea sunt singurele victime identificate pana acum. Potrivit fiicei lor, acestia erau proprietarii imobilului in care a avut loc atacul armat. Ei erau de origine columbiana.