Ducesa de Cambridge a fost externata marti seara. La plecare, Kate si printul William l-au prezentat pe cel mai nou membru al familiei regale britanice multimii adunate in fata Maternitatii Saint Mary din Londra, transmite BBC.

Ducele si Ducesa de Cambridge, cu fiul lor, printul GeorgeFoto: Agerpres/AP

La plecarea din maternitate, Kate le-a spus celor prezenti ca acesta e "un moment special pentru toti parintii. Orice familie stie cum ne simtim", iar printul William a precizat ca inca "lucreaza" la nume.

Cu aceeasi ocazie, printul William al Marii Britanii a declarat sub forma de gluma ca fiul lui "seamana cu Kate, din fericire", scrie CNN.

Ducele, ducesa si fiul lor au urcat intr-un automobil oficial indreptandu-se spre Palatul Kensington, situat in partea de vest a Londrei.

Ducesa de Cambridge, numele oficial al lui Kate, a nascut, luni seara, un baietel dupa ce a trecut printr-un travaliu de peste 10 ore, potrivit BBC. Baiatul a fost nascut natural, anunta surse CNN, si va fi al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, iar numele sau va fi cunoscut in perioada urmatoare. Ducesa a fost internata luni dimineata la maternitatea St Mary din Londra.

"Inaltimea sa regala Ducesa de Cambridge a nascut un baiat, la ora 16.24 (18.24, ora Romaniei). Nou-nascutul cantareste 3,8 kg. Ducele de Cambridge a fost prezent la nastere. Regina, Ducele de Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa de Cornwall, Printul Harry si membrii ambelor familii au fost informati si sunt bucurosi de veste. Inaltimea sa regala si copilul sau sunt amandoi in stare buna si vor ramane in spital peste noapte", se arata in comunicatul oficial difuzat de Palatul Kensington.