Intreaga lume asteapta marti primele imagini cu noul print britanic, baiatul in varsta de numai o zi al lui William si Kate, care ar putea parasi maternitatea din centrul Londrei unde s-a nascut, in bratele tatalui sau, printul William si ale mamei sale, Kate Middleton, scrie presa internationala. Sute de fotografi si cameramani sunt la spital ca sa suprinda momentul, dupa ce doar unul singur a reusit sa vada cand ducesa si sotul ei au intrat in spital, luni dimineata, inainte de nastere.

Ducesa de Cambridge, in varsta de 31, si bebelusul, numit Print de Cambridge, sunt bine si si-au petrecut noaptea in spital. Printul William a fost alaturi de ei.

Marti, 41 de salve de tun vor fi trase in Hyde Park din Londra si inca 62 de la Turnul Londrei pentru a face cunoscuta nasterea copilului regal.

Si, clopotele catedralei Westminster Abbey, unde s-au casatorit William si Kate in aprilie 2011 vor bate timo de trei ore incepand cu ora locala 14:00, anunta BBC.

Numele nou-nascutului nu va fi cunoascut decat peste cateva zile cum sa intamplat si in cazul tatalui sau William si a bunicului Charles. La casele de pariuri, numele George este pe primul loc, urmat de James, doua nume de multe ori intalnite la monarhii britanici.

Ducesa de Cambridge a dat nastere luni la primul copil al cuplului regal, ceea ce a adus mare bucurie la Londra si a atras mesaje de simpatie din toata lumea.

"Nu se poate bucurie mai mare", a spus Printul William intr-o scurta declaratie dupa ce a participat la nasterea fiului sau.