Sarcina ducesei de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a starnit interesul intregii lumi inca din momentul in care a fost anuntata, iar Casa Regala a incercat sa tina secrete detalii despre aceasta. Printre detaliile pe care toata lumea vrea sa le afle, insa Casa Regala se straduieste sa le tina secrete, se numara data la care va naste ducesa, aceasta fiind dezvaluita ca 13 iulie, scrie dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

"Unii dintre cei mai apropiati prieteni ai lui William si Kate au participat recent la o petrecere la gratar si au discutat despre faptul ca bebelusul lui Catherine se va naste pe 13 iulie. Toata lumea este extrem de entuziasmata", a declarat un prieten al cuplului regal.

Data este insa in timpul evenimentelor dedicate incoronarii, o sarbatoare de 4 zile care va marca 60 de ani de la incoronarea Reginei. Festivalul va avea loc intre 11 si 14 iulie, iar daca data nasterii este corecta, William si Kate vor lipsi cu siguranta.

Primul copil al printului William si al ducesei de Cambridge, care se va naste in luna iulie, ar fi baiat, potrivit mai multor declaratii facute de printul Harry si preluate de presa britanica.