Rapperul american Chris Kelly, unul dintre cei doi membri ai trupei Kris Kross, celebra in anii '90, a murit miercuri, la varsta de 34 de ani, intr-un spital din Atlanta (statul Georgia, sudul SUA), dupa ce a fost gasit inconstient in locuinta sa, relateaza CNN.

Cauza oficiala a mortii lui Kelly nu a fost anuntata inca, o autopsie urmand a fi efectuata in cursul zilei de joi, dar un purtator de cuvant al politiei locale, citat de presa americana, a vorbit despre o "posibila supradoza de droguri".

Chris Kelly, avand numele de scena "Mac Daddy", impreuna cu Chris Smith, alias "Daddy Mac", au format la inceputul anilor '90 trupa rap Kris Kross.

Cei doi aveau 13 ani cand au fost descoperiti, in 1991, intr-un mall din Atlanta, de catre producatorul de muzica Jermaine Dupri.

Au devenit celebri cu hitul "Jump", lansat in 1992, care s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare si s-a mentinut opt saptamani in topul Billboard Hot 100.

In plus, duoul s-a facut remarcat si prin stilul vestimentar, respectiv haine foarte largi, purtate invers.

In cei sase ani de activitate (1992-1998), trupa Kris Kross a lansat trei albume: "Totally Krossed Out" (1992), "Da Bomb" (1993) si "Young, Rich & Dangerous" (1996).