O fotografie realizata chiar in momentul in care a explodat cea de-a doua bomba din timpul maratonului din Boston straneste controverse pe internet. Fotografia a ajuns viral pe mediile sociale precum Twitter si a ajuns sa fie preluata si in presa internationala. Intre timp, autoritatile din Boston si FBI cauta posibilii vinovati ai exploziilor de luni si apeleaza la public sa trimita anchetatorilor orice informatie sau imagini ce pot oferi indicii.

HotNews.roFoto: Hotnews

O fotografie realizata chiar in momentul in care a explodat cea de-a doua bomba de la atentatul din timpul maratonului din Boston starneste controverse pe internet, relateaza New York Daily News.

"Nu exista nicio dovada ca figura misterioasa ar avea legatura cu atacul, insa utilizatorii de Twitter s-au grabit sa traga concluzii si sa se intrebe cine e acea persoana", scrie Nydailynews.com.

Poza a fost realizata si postata pe Twitter de utilizatorul Dan Lampariello si arata cum, inainte de a doua explozie, pe acoperisul unei cladiri se vede silueta unui barbat.

O alta poza postata tot pe Twitter de contul @Fraank_Oceaan arata aceeasi silueta de pe acoperis chiar in momentul in care la baza cladirii are loc cea de-a doua explozie.

Potrivit Nydailynews.com, postarea de pe twitter a fost redistribuita mai bine de 2.200 de ori, iar Yahoo News scrie ca sintagma "Boston Marathon roof (n.r. Boston maraton acoperis - trad.)" este foarte cautata pe reteaua de socializare.

Intre timp, anchetatorii - politia din Boston si FBI, au demarat o investigatie pentru a afla cine sunt persoanele ce au pus la cale atacul din Boston care a dus la cel putin 3 morti si 144 de raniti.

Anchetatorii au declarat ca ancheta va fi una "la nivel international" (n.r. worlwide) si apeleaza la spectatorii care au asistat la maratonul de luni sa trimita orice informatie pe care o detin si ar putea ajuta investigatia, cum ar fi imagini realizate cu telefonul mobil.

Marti dimineata, politia din Boston a facut o perchezitie intr-un apartament dintr-o suburbie a orasului american, dar nu au dat detalii despre vreun posibil suspect.

Reamintim, orasul american Boston a fost zguduit luni de doua explozii produse la distanta de cateva secunde si la aproximativ 50-100 de metri distanta una de alta, in apropierea liniei de sosire a celebrului maratonului din Boston.

Potrivit bilantului provizoriu realizat de autoritatile din Boston, 3 persoane au decedat intre care un copil de 8 ani, si peste 140 de persoane au fost ranite. Potrivit ultimelor declaratii ale medicilor american, 17 persoane ranite sunt in stare critica.

Postarea pe contul de Twiiter cu imaginea in care apare silueta de pe acoperis in momentul celei de-a doua explozii: